Közel a központhoz,
közel hozzád.

A Hotel City Inn**** Budapest új belvárosában, a Corvin Sétányon található, kávézók, éttermek és a Corvin Plaza bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában. Szállodánk pár percre van a Corvin-negyed metróállomástól, de számos látványosság – például a Holokauszt Emlékközpont, az Iparművészeti Múzeum, a Nemzeti Múzeum, a Vásárcsarnok és a főváros legfőbb bevásárlóutcája – is csupán sétatávolságra van. Sportolni vágyó Vendégeinket az épületünkkel szemben található Life1 Wellness Központ várja szolgáltatásaival.

Tovább

Különtermek,
rendezvények

A Hotel City Inn**** magas színvonalú szolgáltatásokkal várja Önöket rendezvénytermeiben is. Legyen szó egy üzleti megbeszélésről, vagy egy családi ünnepről rendezvényeik sikerét szállodánk személyzete és konferenciatermeink szolgáltatásai biztosan garantálni fogják.

Látnivalók, programok

A kötelező látnivalókon kívül szállodánk környezetében még számtalan kiváló lehetőség fedezhető fel. A Nemzeti Múzeum és az Iparművészeti Múzeum csak pár perc séta a szállodától, valamint Budapest felkapott sétálóutcái is karnyújtásnyira találhatóak. (Corvin Sétány, Ráday utca, Váci utca)