Concierge

Szállodánk 24 órás recepcióval várja kedves vendégeit. Idegen nyelveket beszélő személyzetünk mindenben rendelkezésükre áll, hogy a nálunk töltött idő a lehető legkényelmesebben teljen.

Bejelentkezés előtt, vagy kijelentkezés után tenne egy túrát a városban? Semmi probléma! Szabaduljon meg terheitől, vegye igénybe csomagmegőrző szolgáltatásunkat és élvezze kényelemben a napot.

Időpontja van, és biztosra szeretne menni? Kérjen ébresztést recepciós kollégáinktól és használja ki a szobája által nyújtott gondtalan pihenést.

Fontos a megközelíthetőség? Zárt, őrzött parkolóházunk térítés ellenében vendégeink rendelkezésére áll.

Recepciónkon fürdőköntös bérlésre is lehetősége van, hogy a maximumot kihozhassa szállodánk tetején található élményrészlegünkből.

Bizonytalan a tömegközlekedésben, vagy csak gyorsan szeretné elérni úticélját? Szállodánk megbízható és korrekt taxi szolgáltatókkal dolgozik együtt az Önök kényelméért. Csak adja le rendelési igényét és autója pár percen belül meg is érkezik Önért.

Budapest minden szeglete csodaszép! Amennyiben nem tudja, hol kezdje, merre induljon, melyek a legizgalmasabb programlehetőségek, kollégáink segítenek megszervezni a legtesthezállóbb programot az Ön számára. Garantáljuk, hogy nagyszerű élményben lesz része, akár egyedül, akár társasággal látogat el hozzánk.

A virágot mindenki szereti. Lepje meg szerettét házhoz rendelt virággal. Akár szülinapról, évfordulóról, akár spontán meglepetésről legyen szó, kétségkívül mosolyt csal majd a címzett arcára. Személyzetünk virágrendelés esetén is készséggel segít Önnek.

Egy frissítő masszázsért sem kell ám kimozdulnia hotelünkből, hiszen a masszőr házhoz jön! Kollégáink örömmel egyeztetnek időpontot az Ön számára legmegfelelőbb szakemberrel, aki szállodánkban személyesen keresi majd fel Önt.

Nem meglepő, hogy a magyar főváros bővelkedik az élményekben és látnivalókban.

Tovább

Hajóval? Busszal? Segwayen, vagy kerékpáron? Egyénileg, vagy csoportban?

Tovább