Szobák

A barátságos meleg színeivel szobáink tökéletes környezetet biztosítanak vendégeinknek itt tartózkodásuk alatt. Érkezzen baráti társasággal vagy akár egyedül, biztosan talál nálunk az elképzeléseinek megfelelő szobatípust. 

Frissen felújított standard szobáinkban minden feltétel adott a kellemes kikapcsolódáshoz. Az otthon kényelmét ingyenes internet elérhetőség (WIFI), hajszárító, széf, minibár, vízforraló valamint kávé és tea bekészítés teszi teljessé.

Tovább

Elegáns, superior típusú szobáinkban a már említett szolgáltatások mellett, nagyobb légtér, otthonos szobabelső, extra méretű ágyak (100*210cm, 200*210cm), és lap top méretű széf fogadja Vendégeinket, hogy pihenésük a lehető legkényelmesebb legyen.

Tovább

Romantic szobáink és apartmanjaink megfelelő helyszínként szolgálnak egy meghitt hétvégéhez.

Tovább

Összenyitható szobáink mellett apartmanjainkba is várjuk családok és baráti társaságok érkezését, akiknek az együttlét mellett a kellemes környezet, a tágas tér és az otthonos kialakítás is fontos szerepet játszik a szállásfoglalásnál.

Tovább

Frissen felújított, erkélyes, két légterű apartmanunkban minden feltétel adott egy négy fős társaság vagy család kellemes kikapcsolódáshoz.

Tovább